header

Kelas gimnastik+renang memang mantap!!!!

Akibat kesibukkan dengan aktiviti kuliah and diPLUS lagi dengan keadaan wifi yang sangat CEPAT..makanya berlumut2lah sikit blog saya nie....kena lap2 sikitlah..sazzz..sazzz...
Semalam saya ada kelas renang..Apa yang bloeh disimpulkan--->agak best..kaki melecur sebab pijak floor dia tnpa selipar sampai terhinjut2 dha berjalan,,sabar jewlah kan ++ lagi dengan pemakaian heel malam tdi so kesakitan itu tidak dapat diselimuti lagilah...sangat sakit sudah..so final hari nie pkai selipar jamban jewlah..


Pose seketika dengan baju renang yang agak seksi meksi nie...tutup mata..tutup mata!!..juling kang

Kepenatan berenang tak pulih lagi....
Dengan kaki yang masih sakit...melayan jugak kelas gimnastik hari nie..nie lagilah teruk-meruk..silap2 boleh patah semua tulang-temulang aku..itu baru start belajar basic belum lagi yang sememangnya complex mcam yang kat olimpik tue..kalau mcam itu tak berpinggang dah aku rsanya..lama dh patah uhuu..

Kalau macam nie confirm tercabutlah semua skru kat kaki aku..dahla memang kayu kan..dilentok cam tue mestilah patah..terperikkkk!!

Kesimpulannya kelas renang + gimnastik memang superbbb hot and hebat!!!


4 comments:

  1. hahaha.. cdak nok gym ya... dah salu blatih.. tak 2. .umr dah brp.. walhal badan keccik bak kata nick... hahaa

    ReplyDelete
  2. memang sangat best tapi masalhnya sgat berbahaya kalau teknik x betul

    ReplyDelete
  3. gamnastik...
    kalau silap teknik...risikonya tinggi.

    ReplyDelete